SUVINE AEG ON TÄIES HOOS JA HINNAD ON SULAMAS

Kas Sina oled mõelnud, mida kõike on võimalik luua fotodega?  Fotoalbum, fototapeet, fotoraamat, fotolõuend, kalender, trükk t-särgile, seinakleebised, fotode trükkimine – ja veel palju muud!

PANE MÄLESTUSED ÜHTE KOHTA – FOTOALBUM, FOTORAAMAT VÕI KALENDER

See suvi on olnud väga päikeseline ning loodetavasti täis seiklusi. Kui on ägedad seiklused, siis on ka palju ilusaid hetki mida meelde jätta.  Ära jäta võimalust kasutamata, sest fotode trükkimine meie poes on kõige kiirem! Samuti pakume võimalust kiirelt e-keskkonnas teha ka lõbus fotoalbum või fotoraamat oma fotodega. Sellist raamatut on mõne aja pärast ikka väga tore lugeda! Nii fotoraamat kui ka fotoalbum on väga vahva kingitus oma lähedasele. Samuti on võimalus teha kalender – saad ise välja valida mis fotopildid, millise kuu alla lisad ja samamoodi märgistada ka kõikide vajalike inimeste sünnipäevad.  Kalendrid on samuti vahva kingitus igale sünnipäevalapsele, eriti vanaemale-arikliendile.

PÕNEV INTERJÖÖR  – FOTOTAPEET JA FOTOLÕUEND

Kui Sulle on armsaks jäänud mõni hetk, mida sooviksid imetleda kogu aeg, siis osta seina fototapeet. Näiteks, on võimalik fototapeedile panna pildi endale tähtsast kohast – kodukant või lihtsalt lummav looduskaunis koht, või ka pildi oma armsatest – kas siis lemmikloomast või oma pereliikmest. Kui aga Sa ei soovi kogu seinale pilti trükkida, siis teine võimalus tellida ka fotolõuend. Fotolõuend tähendab seda, et foto trükitakse faktuursele materjalile, mis loob mulje nagu see oleks maal.  Fotolõuend lisab natuke stiili ruumile.

T-SÄRKIDE TRÜKKIMINE

Populaarsust on viimaste aastastega kogunud t-särkide trükk. Kui varasemalt oli trükk riietele pigem aktuaalsem ainuüksi sportlaste seas, siis praegu on võimalus teha seda kõigil kes soovivad, et särk neid ühendaks. Soeta ainulaadsed t-särgid enda seltskonnale – nii leiate kiirelt kõik suurel üritusel üles.

FOTOTRÜKK JA MUUD TEENUSED – KÕIK ÜHEST KOHAST

Meie veebikeskkonnast on pealegi võimalik tellida ka palju teisi tooteid, mida toimival ettevõtjal vaja võiks minna.  Tootevalikus on lisaks ka visiitkaardid, seinakleebised ning samuti köitmine. Visiitkaartide trükkimine on  samuti kiire protsess, kui disain ja info, mis peale läheb on olemas. Lisaks saab soetada ka seinakleebised, millel on kas ettevõtte logo või muu info. Kleebised on suurepärased, kui plaanid oma firmat reklaamida mõnel ekspol või lihtsalt kleebid kleebised mõnele transpordivahendile – kasvõi mootorrattale! Kui aga oled õpilane, siis tead väga hästi, kuidas kõige paremad mõtted tulevad pähe viimasel hetkel. Sellepärast on köitmine meie juures väga kiire ning soodne protsess!

Külasta meie veebikeskkonda juba täna ja avasta palju põnevat!

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *