Internetis spordiennustuste tegemise eelised

Ei ole keeruline kasiinosse või spordibaari minna või ka vanamoeliselt telefoni teel oma panuseid teha, ent kõige lihtsam on see siiski internetis. Lisaks mugavusele on internetil teisigi eeliseid kihlveokontorisse kohale minemise ees. Selles artiklis ongi kirjas mõningad plussid internetis panuste tegemise kohta.

Mugav, turvaline ja lihtne

Loodud on palju netiportaale, kus panuste tegemine on lihtne väga lihtsaks tehtud. Kui olete registreerunud ning esimese sissemakse teinud, on panuste tegemine mõne sekundi küsimus.

Valite spordiala, seejärel konkreetse spordivõistluse, otsustate millist panust teha ning kui palju raha mängu panete. Ka liitpanuste tegemine on arusaadav.

Kogu protseduur on tänu internetile muutunud ülimugavaks. Pole tarvis kodust väljuda ning teiste inimestega suhelda. Tarvis on vaid arvutit ning netiühendust. Piisab ka telefonist või mõnest muust nutiseadmest.

Internetis sertifitseeritud kohtades panuste tegemisel on tagatud ka ülim turvalisus, konfidentsiaalsus ja võitude kiire väljamakse. Kuigi netis võib samuti leiduda mõni kahtlane panustamisportaal, on tuntud nimed kõik täiesti turvalised. Tunnustatud ettevõtted ei saa endale lubada ühtegi viga, kuna konkrents on tihe ja maine oluline.

 https://www.optibet.ee/et/spordiennustus/

Boonused ja soodused

Netis panuste tegemisel pakutakse laiemat valikut boonuseid ning allahindlusi kui mõnes päris kihlveokontoris. Tihti saavad uued kasutajad erinevaid boonuseid ning oma kingitused on ka neile, kes on vanad kalad. Kasiinodes või spordibaarides on muidugi tore, ent seesuguseid kingitusi teile seal nii külluslikult ei jagata.

Liitumispreemia näol on tegu lisarahaga, mida mängu panna. Selleks tuleb küll ise esimene sissemakse teha, ent erinevalt netikasiinode tavapärastet mängudest, ei ole spordiennustuste puhul siin erilisi “agasid”. Tegu on tasuta antud rahaga, millega saate ennustusi teha ning võidud kuuluvad teile.

Muud soodustused sõltuvad enamasti sellest, kui tihti te ennustusi teete ning kui suured need on. Üldiselt on nii, et mida aktiivsem olete ja mida suurematele summadele mängite, seda rohkem nähakse vaeva, et teid meelitada oma tegevust just selles kohas jätkama.

Mitmel pool kasutatakse lojaalsussüsteeme, kus kogute iga mängukorra eest punkte. Iga nädala või kuu lõpus saate boonust (tihti on tegu kontole lisatud rahaga) sõltuvalt sellest, kui palju punkte olete kogunud.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *