REISIKINDLUSTUS, MIS KINGIB SULLE RAHU 

Reisitõrkekindlustus on kahtlemata vajalik, kui sõltud mõnest transpordivahendist. Tänapäeval aina rohkem tuleb ette, et lennud hilinevad või jäävad ära, nii kindlustab reisitõrkekindlustus sul vähemasti uue pileti või mugavama aja veetmise.

REISIKINDLUSTUSE KALKULAATOR ANNAB KIIRE VASTUSE HINDADE OSAS

 

Kui kuid tahaksid võimalikult kiiresti teada kindlustuse maksumust, siis sind aitab reisikindlustuse kalkulaator (kindlustuse kontroll). Reisikindlustuse kalkulaator võtab arvesse erinevaid asjaolusid nagu reisi kestus ja sihtkoht. Reisikindlustuse võrdlus aitab saada kinnitust, et meie pakkumine on kõige parem. Aga reisikindlustuse kalkulaator näitab täpselt, kuidas hind kujunes. Kui reisid välisriiki, on ka hind kõrgem. Reisides ohtlikumasse piirkonda on hind palju suurem. Pidage meeles, et kui reisil olles juhtub õnnetusjuhtum, siis selle eest tasumine ilma reisikindlustuseta on kordades kallim, kui reisikindlustus ise.

 

KINDLUSTA ENNAST JA REISIKAASLASI JUBA TÄNA

 

Reisikindlustuse võrdlus on parim seade, mis aitab valikut teha ja tõenäoliselt sõlmid lepingu meiega!  Hoolime oma klientide eest ja tahame pakkuda kõige paremat võimalikku reisikindlustust soodsa hinna eest! |Meie jaoks on väga oluline olemasolevate klientide rahulolu ja seetõttu on meie reisikindlustus just klientidele suunatud. Sõlmi leping juba nüüd!

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *