PARIMA KAUBAVALIKUGA HOKIPOOD

On kõige õigem hetk ette valmistada algavaks jäähoki hooajaks. Meie hokipood ootab kõiki huvilisi kauplusega tutvuma. Oleme hokivarustuse turgu Eestis juhtinud juba pikalt. Tahaksime enda huvilistele pakkuda ainult kvaliteetset tootevalikut. Jäähokihooaja alguse puhul on meil ka eripakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

 

TURVALINE VARUSTUS

 

Valikus on päris suur valik varustust ainult tuntud kaubamärkidelt. Uisud, riided, kotid, aksessuaarid, kepid – tutvu kõikide meie toodetega internetipoes! Oleme ette valmistanud ülevaate sellest, milline hoki varustus on meie internetikaupluses saadaval.

https://hockeypoint.ee/ee_ee/tarvikud/tarvikud/pudelid

HOKIKEPID

 

Erisuurusega hokikepid – kõikidele vanusegruppidele hoki kepid ja nende lisatarvikud. Filtri abil märgi endale sobivad kriteeriumid ning vaata, mida me pakume. Hokikeppide hind sõltub suures osas sellest, mis omadusi sa neis otsid.

Kiika meie e-poodi ja kes teab – ehk saad endale uue ja ägeda hokikepi!

 

UISUD

 

Hokiuisud, iluuisutamise uisud, lasteuisud – valik on lai nii suuruste, kui ka kaubamärkide osas. Jäähoki uisud on mõeldud mõlemale soole. Iluuiskude puhule oleme valikusse lisanud uisud ainuüksi naistele. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal kõige olulisem osa varustusest ja sellepärast on oluline, et need oleks kvaliteetsed ja vastupidavad. Pealekauba on võimalik kaasa soetada samuti erinevaid lisatarvikuid, sh pudelid, teemandid ja needid.

 

RIIETUS

 

Riietuse lehe all leidub vajalikku riietust igaks aastaajaks. Suvise tootevaliku all on lisaks nokamütsid.  Mütsid on pesapalli tüüpi. Soeta endale sobivate omadustega stiilne müts!

 

Teine populaarne riietusese on hokisärgid. Võimsa prindiga või sportlikud – vali kõik omadused koos või eraldi. Aga võid olla kindel – ükskõik, mis valiku sa teed, on see korralik.

 

TULE POODLEMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga kurnav meeskonnasport, siis on põhiline, et jäähokivarustus oleks väga püsiv.  Kui tahaksid soetada varustust garantiiga – vali meie hoki pood. Võimaluse nõustame ka kõige õigema kauba leidmisel.  Mõistame, et erinevate asjade puhul – hoki uisud või hokikepid – detaile on väga palju ning kõige teadmine ei ole võimalik.  Külasta veebipoodi või tule kohapeale!

Mida veel soovida kui uut varustust algavaks hooajaks?

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *