UUSI RIIDEID SAAB KESKKONNASÕBRALIKULT SOETADA KA INTERNETIST

Riideesemete korduvkasutusega puutuvad kokku kõik. Riideesemete eluea pikendamine ehk riiete laenutamine, müümine, annetamine ja ümbertöötlemine on ka Eestis muutumas järjest tavapärasemaks. Ostes kauni riietuseseme justnimelt second-hand-kauplusest, võib rahulolu olla suuremgi kui tuttuue, ent kallihinnalise ihuvarju soetamisel.

Paljud meist väärtustavad võimalust veeta paar vaba tundi riidepoodides erinevaid kostüüme selga proovides. Mõnda teist võivad riidelettide kirju valik ja seal viibivad külastajad aga kurnata. Sel põhjusel soetavadki paljud enamiku oma riietest mugavalt internetist, kus pakkumine on tõepoolest kordades suurem kui üheski kaupluses(vaata siit – https://e-kilomax.ee/sieviesu-apgerbs.html). Kas olete aga kunagi netist ostnud kasutatud riideid? Kas teadsite, et neid üldse veebis müüaksegi?

Kasutatud riiete pood tuleb koju kätte

Kilomaxi külastajad on üle 15 aasta hinnanud võimalust osta kauneid, vastupidavaid ja stiilseid rõivaid, säästes samas raha. Kaupluseketi hoolikalt valitud sortiment on võitnud sadade tuhandete ostjate usalduse ja kiidusõnad .

Alates 2021. aasta algusest pakub mugavat veebipõhist ostuvõimalust oma täiesti uutele ja vähekantud rõivastele ka Kilomax. E-poes ootavad uusi omanikke unikaalsed esemed, lugematud brändid ning mitmekülgne valik erinevaid suuruseid.

Nõnda saab second-hand‘is šoppamist kogeda ka see, kes sooviks oma särgid-püksid välja valida näiteks parasjagu kontoris tööst puhates. Koduteel jääb üle vaid saadetis automaadist üles korjata. Muidugi on alati ka oht, et netist ostetud mantel või särk on pisut vales suuruses, aga sel juhul on võimalik see ilma suurema vaevata tagastada.

Tule ja veendu ise

Vahete-vahel mõne värske riietuseseme ostmine annab inimesele sageli piisavalt uut energiat, et alustada järgmist päeva värske pilguga ja enesekindlalt. Ettevõte on teinud kõik võimaliku, et nende pakutavad eksklusiivsed riided ja jalatsid oleksid ühtmoodi moekad ja heakvaliteedilised nii meestele kui ka naistele.

Avades meesteriiete menüü, leiab valikust muuhulgas särgid, ülikonnad, kardiganid, teksad, mantlid, spordirõivad, lühikesed püksid, ujumisriided, tossud ja aksessuaarid. Naisteriiete valikust leiab muuhulgas sajad kleidid, kardiganid, pluusid, püksid, retuusid, joped, ülikonnad, lühikesed püksid, spordiriided, aluspesu, rasedusriided, jalatsid ja aksessuaarid. Ühtlasi leiab hulga vajalikke rõivaid poistele, tüdrukutele ja beebidele.

Arvatavasti saate E-Kilomaxiga päris headeks sõpradeks, kui vajate kauakestvaid riideid või jalatseid, olgu siis meestele, naistele või lastele. E-poodi tasub avada suhteliselt sageli, et leida kõige värskemaid sooduspakkumisi ja uusimaid kaupu.

Andke vähekantud või hoopiski kasutamata riideesemetele uus võimalus, tutvudes värske ja professionaalse valiku meeste- ja naisteriiete ning jalatsitega kodulehel www.e-kilomax.lv/et. Selleks, et mõjuv välja näha, ei pea kulutama palju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *